MERLOT SINGLE VINEYARD 2009 Valdivieso
In 1879, Alberto Valdivieso a fondat Champagne Valdivieso, primul producator de vinuri spumante din Chile si America de Sud. La 100 de ani distanta, spre finele anilor ’80, Crama Valdivieso s-a extins si a inceput sa produca si sa comercializeze si alte tipuri de vinuri. Datorita calitatii si implicarii reprezentantilor Valdivieso, vinurile au avut in scurt timp un mare succes. Recomandarea de astazi, Merlot Single Vineyards 2009, este rezultatul unui terroir excelent, un vin rosu inchis, cu arome complexe si intense. Buchetul este dominat de fructe negre, iar gustul continua aceeasi directie, avand in prim plan note de cirese, prune, dar si tente ceva mai picante. Serveste acest vin la 15-18 grade Celsius, cele mai potrivite asocieri culinare fiind carnea de vita si vanatul.
In 1879, Alberto Valdivieso a fondat Champagne Valdivieso, primul producator de vinuri spumante din Chile si America de Sud. La 100 de ani distanta, spre finele anilor ’80, Crama Valdivieso s-a extins si a inceput sa produca si sa comercializeze si alte tipuri de vinuri. Datorita calitatii si implicarii reprezentantilor Valdivieso, vinurile au avut in scurt timp un mare succes. Recomandarea de astazi, Merlot Single Vineyards 2009, este rezultatul unui terroir excelent, un vin rosu inchis, cu arome complexe si intense. Buchetul este dominat de fructe negre, iar gustul continua aceeasi directie, avand in prim plan note de cirese, prune, dar si tente ceva mai picante. Serveste acest vin la 15-18 grade Celsius, cele mai potrivite asocieri culinare fiind carnea de vita si vanatul.