
SCEPTRUS CABERNET SAUVIGNON & FETEASCA NEAGRA & MERLOT Beciul Domnesc
Vin rosu ce reuneste sub acelasi sceptru forta si amplitudinea aromelor individuale a trei soiuri de struguri negri: Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si Merlot. Vinul poarta cu sine savoarea fructelor de padure supracoapte. Culesul tarziu a permis strugurilor sa acumuleze si sa sustina note aromatice complexe si savuroase, specifice unui vin corpolent si echilibrat. Este recomandat a se servi la o temperatura de 14-16 grade Celsius alaturi de preparate din carne rosie maturata, fripturi din carne de porc, vita sau oaie, ciuperci, dovlecei si vinete umplute cu carne sau branza, branzeturi maturate, cu note picante.

Vin rosu ce reuneste sub acelasi sceptru forta si amplitudinea aromelor individuale a trei soiuri de struguri negri: Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si Merlot. Vinul poarta cu sine savoarea fructelor de padure supracoapte. Culesul tarziu a permis strugurilor sa acumuleze si sa sustina note aromatice complexe si savuroase, specifice unui vin corpolent si echilibrat. Este recomandat a se servi la o temperatura de 14-16 grade Celsius alaturi de preparate din carne rosie maturata, fripturi din carne de porc, vita sau oaie, ciuperci, dovlecei si vinete umplute cu carne sau branza, branzeturi maturate, cu note picante.