PROSECCO SUPERIORE LA FARRA VALDOBBIADENE MILLESIMATO EXTRA BRUT 2021 La Farra
- EXTRA BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11,5%
- ITALIA
Crama La Farra valorifică terroir-ul colinar din Farra di Soligo, Valdobbiadene DOCG, pentru a crea prosecco-uri de înaltă clasă, vinificate cu grijă și rafinament. Prosecco Superiore La Farra Millesimato DOCG Extra Brut este obținut dintr-o selecție riguroasă de struguri Glera, recoltați manual din podgorii situate pe colinele din Farra di Soligo, Farrò și San Pietro di Feletto. Vinificat prin metoda Charmat, acest prosecco impresionează printr-o culoare galben-pai strălucitor, cu un perlaj fin și persistent. Nasul este elegant și complex, cu arome de măr proaspăt și note subtile de caise coapte. Gustul este curat, proaspăt și mineral, cu o armonie fină și o aciditate revigorantă, specifică stilului Extra Brut (doar 5 g/l zahăr rezidual). Se recomandă servirea la 8°C, în pahare de vin alb, pentru a-i pune în valoare prospețimea și finețea. Ideal ca aperitiv, dar și în asociere cu antreuri delicate, risotto, pește sau carne albă.

-
63Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Crama La Farra valorifică terroir-ul colinar din Farra di Soligo, Valdobbiadene DOCG, pentru a crea prosecco-uri de înaltă clasă, vinificate cu grijă și rafinament. Prosecco Superiore La Farra Millesimato DOCG Extra Brut este obținut dintr-o selecție riguroasă de struguri Glera, recoltați manual din podgorii situate pe colinele din Farra di Soligo, Farrò și San Pietro di Feletto. Vinificat prin metoda Charmat, acest prosecco impresionează printr-o culoare galben-pai strălucitor, cu un perlaj fin și persistent. Nasul este elegant și complex, cu arome de măr proaspăt și note subtile de caise coapte. Gustul este curat, proaspăt și mineral, cu o armonie fină și o aciditate revigorantă, specifică stilului Extra Brut (doar 5 g/l zahăr rezidual). Se recomandă servirea la 8°C, în pahare de vin alb, pentru a-i pune în valoare prospețimea și finețea. Ideal ca aperitiv, dar și în asociere cu antreuri delicate, risotto, pește sau carne albă.