Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse in cos!

MACAN 2016 Bodegas Benjamin de Rothschild & Vega Sicilia

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 14,5%
  • SPANIA
MACAN 2016 10 ani
DESPRE ACEST VIN

94+ puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling

Crama Bodegas Benjamin de Rothschild & Vega Sicilia a fost fondata in 2004, avand ca prim scop producerea de vinuri in binecunoscuta regiune viticola La Rioja. Proiectul a prins viata in 2009, atunci cand brandul a lansat vinurile Macán si Macán Clásico. Recomandarea noastra de astazi, Vega-Sicilia Macán 2016, este un vin rosu intens, proaspat si energic, realizat din soiul de struguri Tempranillo. Buchetul aminteste de note de ciocolata si prune negre, in timp ce gustul se dezvaluie delicat si elegant, pastrand si pe palat aceleasi arome de prune si ciocolata, la care se adauga tentele minerale. Degustati acest vin la 18 grade Celsius, alaturi de preparate din vitel, miel sau vita, branzeturi sau deserturi cu ciocolata.

302
335 (-10%)
Membrii Clubului au EXTRA 10% REDUCERE la finalizarea comenzii, in total 20%

CADOU DE 10 ANI:

  • 10% reducere la tot
  • Livrare gratuita 10 zile
  • 10 pachete x 10 vinuri premium
  • 10 abonamente in Club
Descopera promotia
delivery icon Livrare gratuita nelimitat pentru membrii Clubului info icon
DESPRE ACEST VIN

94+ puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling

Crama Bodegas Benjamin de Rothschild & Vega Sicilia a fost fondata in 2004, avand ca prim scop producerea de vinuri in binecunoscuta regiune viticola La Rioja. Proiectul a prins viata in 2009, atunci cand brandul a lansat vinurile Macán si Macán Clásico. Recomandarea noastra de astazi, Vega-Sicilia Macán 2016, este un vin rosu intens, proaspat si energic, realizat din soiul de struguri Tempranillo. Buchetul aminteste de note de ciocolata si prune negre, in timp ce gustul se dezvaluie delicat si elegant, pastrand si pe palat aceleasi arome de prune si ciocolata, la care se adauga tentele minerale. Degustati acest vin la 18 grade Celsius, alaturi de preparate din vitel, miel sau vita, branzeturi sau deserturi cu ciocolata.

Ce spun expertii despre acest vin
  • The 2016 Macán saw a new vinification by plot with the introduction of their new fermentation room. The Tempranillo came from selected vineyards from their 92 hectares; it fermented in oak vats and matured in 4,000-liter and barriques (50/50) for some 16 months and was kept in bottle for three years before being released. They think this 2016 is finally the style they were looking for, a wine with density and freshness. 2016 was the first year they vinified and aged from start to finish in the new winery, and they believe that gave them better control over the fermentations. 2016 is a year with more freshness than 2015, and they are trying to achieve wines with more tension and less power and oak than in the beginning. This could very well be the finest vintage of Macán so far.

    Robert Parker
    Robert Parker, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Sep 2021
  • Sweet-berry, lavender and blueberry aromas follow through to a full body with round, juicy tannins and a flavorful finish. A little hard now.

    James Suckling
    James Suckling, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Sep 2021

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...