Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CA'VITTORIA APPASSIMENTO ROSSO PUGLIA 2021 Botter

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14,5%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut,... Deschide review

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut, dar plecand de la loc, respectiv tocul, putem asuma niste Negroamaro, Malvasia sau Merlot. Sau toate. Puse la uscat la momentul cheie astfel incat sa concentreze zaharurile, zvante apa pulpei si aduca un plus de corp si extract. Ceea ce si face. Subtil si matasos. Ascunde alcoolul cu niste taninuri coapte, lasa o aciditate potrivita si completeaza notele de visine coapte cu baton de ciocolata si rom, niscaiva lemn dulce, piper si eucalipt. E mai frumos putin racit si deschis cu 30’ inainte, singurel si plecat bine pe paharul cu balon amplu, ca sa-l lasi sa-si faca dansul.

Inchide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se... Deschide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se concentreze aromele, aciditatea si zaharurile. Un vin cu multe arome de fructe coapte, negre, precum mure si prune, dintre cele uscate, alaturi de lemn dulce (”licorice”) si vanilie. Un vin cu miros cald insa cu un gust robust, pregnant cu taninuri ferme si coapte, cu arome de prune rosii, coacaze negre si mure. Aciditatea ridicata echilibreaza forte bine alcoolul de 14,5% si da vinului prospetime. Post gustul este lung, cu prune uscate, prafuite. Mult mai indraznet decat predecesorul lui, cu mai multa personalitate! Un vin remarcabil pentru a insoti mancaruri elaborate cu sosuri grele si carne de vanat. Ce spuneti de o tocana de mistret?

Inchide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si... Deschide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si lemn dulce. Miscarile lui sunt ferme, nu atat prin aportul dat de taninuri, care sunt slefuite temeinic, cat prin intreg mixul obținut din combinarea intensitatii aromatice, a alcoolului si a izurilor dulcege ce se intrepatrund discret in fibra condimentata a vinului. Este corpolent si complex, dar poate fi baut cu satisfactii maxime inca de tanar.

Inchide review

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut,... Deschide review

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut, dar plecand de la loc, respectiv tocul, putem asuma niste Negroamaro, Malvasia sau Merlot. Sau toate. Puse la uscat la momentul cheie astfel incat sa concentreze zaharurile, zvante apa pulpei si aduca un plus de corp si extract. Ceea ce si face. Subtil si matasos. Ascunde alcoolul cu niste taninuri coapte, lasa o aciditate potrivita si completeaza notele de visine coapte cu baton de ciocolata si rom, niscaiva lemn dulce, piper si eucalipt. E mai frumos putin racit si deschis cu 30’ inainte, singurel si plecat bine pe paharul cu balon amplu, ca sa-l lasi sa-si faca dansul.

Inchide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se... Deschide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se concentreze aromele, aciditatea si zaharurile. Un vin cu multe arome de fructe coapte, negre, precum mure si prune, dintre cele uscate, alaturi de lemn dulce (”licorice”) si vanilie. Un vin cu miros cald insa cu un gust robust, pregnant cu taninuri ferme si coapte, cu arome de prune rosii, coacaze negre si mure. Aciditatea ridicata echilibreaza forte bine alcoolul de 14,5% si da vinului prospetime. Post gustul este lung, cu prune uscate, prafuite. Mult mai indraznet decat predecesorul lui, cu mai multa personalitate! Un vin remarcabil pentru a insoti mancaruri elaborate cu sosuri grele si carne de vanat. Ce spuneti de o tocana de mistret?

Inchide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si... Deschide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si lemn dulce. Miscarile lui sunt ferme, nu atat prin aportul dat de taninuri, care sunt slefuite temeinic, cat prin intreg mixul obținut din combinarea intensitatii aromatice, a alcoolului si a izurilor dulcege ce se intrepatrund discret in fibra condimentata a vinului. Este corpolent si complex, dar poate fi baut cu satisfactii maxime inca de tanar.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

98 puncte Luca Maroni

Ferma Ca’ Vittoria este situata intr-una dintre cele mai ofertante zone viticole din Italia, pe dealurile Conegliano, in inima regiunii Conegliano Valdobbiadene. Aici se produc anual vinuri de cea mai buna calitate, o dovada in acest sens fiind si recomandarea noastra de astazi, Appassimento Rosso Puglia IGT. Realizat din soiuri reprezentative pentru sudul Italiei, vinul rosu intens cucereste inca de la primele note olfactive de fructe uscate, cum ar fi prune si stafide. Pe palat se continua la fel de aromat, cu tente de ciocolata si condimente. Va recomandam degustarea acestui vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de preparate cu vanat, friptura la gratar sau branzeturi.

  • easter
CA'VITTORIA APPASSIMENTO ROSSO PUGLIA 2021 easter
  • 65 57 -12%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
65 57 -12%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut,... Deschide review

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut, dar plecand de la loc, respectiv tocul, putem asuma niste Negroamaro, Malvasia sau Merlot. Sau toate. Puse la uscat la momentul cheie astfel incat sa concentreze zaharurile, zvante apa pulpei si aduca un plus de corp si extract. Ceea ce si face. Subtil si matasos. Ascunde alcoolul cu niste taninuri coapte, lasa o aciditate potrivita si completeaza notele de visine coapte cu baton de ciocolata si rom, niscaiva lemn dulce, piper si eucalipt. E mai frumos putin racit si deschis cu 30’ inainte, singurel si plecat bine pe paharul cu balon amplu, ca sa-l lasi sa-si faca dansul.

Inchide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se... Deschide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se concentreze aromele, aciditatea si zaharurile. Un vin cu multe arome de fructe coapte, negre, precum mure si prune, dintre cele uscate, alaturi de lemn dulce (”licorice”) si vanilie. Un vin cu miros cald insa cu un gust robust, pregnant cu taninuri ferme si coapte, cu arome de prune rosii, coacaze negre si mure. Aciditatea ridicata echilibreaza forte bine alcoolul de 14,5% si da vinului prospetime. Post gustul este lung, cu prune uscate, prafuite. Mult mai indraznet decat predecesorul lui, cu mai multa personalitate! Un vin remarcabil pentru a insoti mancaruri elaborate cu sosuri grele si carne de vanat. Ce spuneti de o tocana de mistret?

Inchide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si... Deschide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si lemn dulce. Miscarile lui sunt ferme, nu atat prin aportul dat de taninuri, care sunt slefuite temeinic, cat prin intreg mixul obținut din combinarea intensitatii aromatice, a alcoolului si a izurilor dulcege ce se intrepatrund discret in fibra condimentata a vinului. Este corpolent si complex, dar poate fi baut cu satisfactii maxime inca de tanar.

Inchide review

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut,... Deschide review

Sa ne-ntelegem, uscatul “rufelor” in fata publicului, la modul passito, e clar subiect de lauda. Nu stim exact ce “rufe” am avut, dar plecand de la loc, respectiv tocul, putem asuma niste Negroamaro, Malvasia sau Merlot. Sau toate. Puse la uscat la momentul cheie astfel incat sa concentreze zaharurile, zvante apa pulpei si aduca un plus de corp si extract. Ceea ce si face. Subtil si matasos. Ascunde alcoolul cu niste taninuri coapte, lasa o aciditate potrivita si completeaza notele de visine coapte cu baton de ciocolata si rom, niscaiva lemn dulce, piper si eucalipt. E mai frumos putin racit si deschis cu 30’ inainte, singurel si plecat bine pe paharul cu balon amplu, ca sa-l lasi sa-si faca dansul.

Inchide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se... Deschide review

Appassimento din Puglia, un vin cu indicatie geografica, o combinatie de Negroamaro, Malvasia Nera si Merlot produs din struguri uscati, lasati sa se concentreze aromele, aciditatea si zaharurile. Un vin cu multe arome de fructe coapte, negre, precum mure si prune, dintre cele uscate, alaturi de lemn dulce (”licorice”) si vanilie. Un vin cu miros cald insa cu un gust robust, pregnant cu taninuri ferme si coapte, cu arome de prune rosii, coacaze negre si mure. Aciditatea ridicata echilibreaza forte bine alcoolul de 14,5% si da vinului prospetime. Post gustul este lung, cu prune uscate, prafuite. Mult mai indraznet decat predecesorul lui, cu mai multa personalitate! Un vin remarcabil pentru a insoti mancaruri elaborate cu sosuri grele si carne de vanat. Ce spuneti de o tocana de mistret?

Inchide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si... Deschide review

Generos inca din momentul cand apropiem paharul de nas, acest Appassimento din recolta 2021, exlodeaza si umple gura de nuante calde de vanilie, rom si lemn dulce. Miscarile lui sunt ferme, nu atat prin aportul dat de taninuri, care sunt slefuite temeinic, cat prin intreg mixul obținut din combinarea intensitatii aromatice, a alcoolului si a izurilor dulcege ce se intrepatrund discret in fibra condimentata a vinului. Este corpolent si complex, dar poate fi baut cu satisfactii maxime inca de tanar.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

98 puncte Luca Maroni

Ferma Ca’ Vittoria este situata intr-una dintre cele mai ofertante zone viticole din Italia, pe dealurile Conegliano, in inima regiunii Conegliano Valdobbiadene. Aici se produc anual vinuri de cea mai buna calitate, o dovada in acest sens fiind si recomandarea noastra de astazi, Appassimento Rosso Puglia IGT. Realizat din soiuri reprezentative pentru sudul Italiei, vinul rosu intens cucereste inca de la primele note olfactive de fructe uscate, cum ar fi prune si stafide. Pe palat se continua la fel de aromat, cu tente de ciocolata si condimente. Va recomandam degustarea acestui vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de preparate cu vanat, friptura la gratar sau branzeturi.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...