
CUVEE GUILLAUME 2014 S.E.R.V.E.
Crama S.E.R.V.E. a luat nastere in 1994, fiind prima societate privata din sectorul viticol romanesc. In timp, crama si-a diversificat gama de vinuri, lansand Milenium rosu si alb, primul vin Cuvee, dar si Terra Romana, o marca de vinuri rafinate si atent selectionate, destinata si pietelor externe. Podgoria Dealu Mare este una dintre zonele de referinta ale Romaniei, rivalizand oricand cu regiuni precum Bordeaux si Toscana. Vinul de astazi, Cuvee Guillame 2014, vine chiar de pe terenurile Dealu Mare, fiind realizat din Pinot Noir (80%) si Feteasca Neagra (20%). Nasul este fructat, de cirese, visine, condimente si sambure de migdale, in vreme ce gustul aduce aminte de cireasa bine coapta, zmeura si mure albastre. Cuvee Guillame este un vin corpolent, dar totodata delicat, cu tanini fini. Se recomanda servirea lui la 15-16 grade Celsius, in combinatie cu miel la cuptor, friptura de rata sau paste bolognese.

Crama S.E.R.V.E. a luat nastere in 1994, fiind prima societate privata din sectorul viticol romanesc. In timp, crama si-a diversificat gama de vinuri, lansand Milenium rosu si alb, primul vin Cuvee, dar si Terra Romana, o marca de vinuri rafinate si atent selectionate, destinata si pietelor externe. Podgoria Dealu Mare este una dintre zonele de referinta ale Romaniei, rivalizand oricand cu regiuni precum Bordeaux si Toscana. Vinul de astazi, Cuvee Guillame 2014, vine chiar de pe terenurile Dealu Mare, fiind realizat din Pinot Noir (80%) si Feteasca Neagra (20%). Nasul este fructat, de cirese, visine, condimente si sambure de migdale, in vreme ce gustul aduce aminte de cireasa bine coapta, zmeura si mure albastre. Cuvee Guillame este un vin corpolent, dar totodata delicat, cu tanini fini. Se recomanda servirea lui la 15-16 grade Celsius, in combinatie cu miel la cuptor, friptura de rata sau paste bolognese.