Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Despre noi

Unvinpezi.ro a fost lansat in anul 2012 cu un concept unic pe piata de vinuri din Romania, acela de a vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipa de specialisti, o singura eticheta de vin pe zi, la cel mai bun pret din online, in cantitate limitata.

In aprilie 2022, site-ul se relanseaza aducand sub aceeasi umbrela 3 site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro si Vinometru.ro.

Noua platforma aduce o experienta de navigare imbunatatita pentru utilizatori si mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune:

In fiecare an, Unvinpezi.ro trimite la degustare catre colaboratorii pasionati de vin peste 470 de etichete si listeaza apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Vorbim de oenologi, bloggeri, pasionati, toti cu experienta vasta in intelegerea vinului, a sutelor de stiluri si tehnici de vinificare, a terroir-uri, a soiurilor, a aromelor. Din 2012 au fost recenzate peste 3.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...