Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

1 alb + 1 rosu = 1 set de 🥂 din cristal Tritan

In plus, comanzi de +150 lei, primesti 150 lei.

Bucura-te de 2 luni de vin la dublu! In perioada 1 februarie – 31 martie 2024, la o comanda de peste 150 de lei, primesti inapoi 150 lei!

Cum? Sub forma de discount aplicat AUTOMAT in contul tau, in 6 transe egale, fiecare in valoare de 25 de lei, valabil la orice comanda de minimum 200 de lei.

Cat? Cele 6 discount-uri sunt valabile pana la finalul campaniei: 31 martie 2024.

Unde? pe www.unvinpezi.ro – la orice comanda de Oferta Zilei, vinuri, spirtoase, abonamente in Clubul Unvinpezi.ro sau vouchere cadou

Oferta este valabila de mai multe ori per cont doar dupa utilizarea celor 6 discount-uri active (adica poti beneficia de inca 150 lei cadou doar dupa ce folosesti toate discount-urile active in cont si faci apoi o noua comanda de peste 150 de lei, in perioada campaniei).

Platile cu CASH. Voucherul devine disponibil pentru comenzile platite, ceea ce inseamna ca pentru comenzile CASH poate dura cateva zile pana cand poate fi utilizata suma discount de 150 de lei. Odata livrata comanda si incasata plata, suma va putea fi utilizata in max 48h. Comenzile realizate cu cardul se proceseaza in cateva minute de la primirea confirmarii platii.

Vezi Oferta Zilei

Alege dintre cele 500 de vinuri din oferta

Intra in Clubul Unvinpezi.ro cu beneficii exclusive

Ofera un voucher cadou

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...