Vino in magazinul Club.unvinpezi.ro - avem doar vinuri bune, selectate de specialisti, la cele mai bune preturi!

MO / FR 2017

Jelna

MO / FR 2017 MO / FR 2017
caracteristici:
cel mai bun pret online 35 RON bg
pret 28 RON
Anunta-ma cand reapare acest vin
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Crama Jelna din judetul Bistrita-Nasaud se intinde pe 26 de hectare, aici fiind cultivate soiuri precum Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Muscat Ottonel sau Pinot Noir. Vinul propus astazi este un cupaj care reuneste aromele Muscatului de miere si flori de tei cu cele ale Fetestii Regale. Structura si corpul sunt dominate de Feteasca Regala, pe cand post-gustul lung si proaspat este al Muscat-ului. Este un vin produs in editie limitata de 6.990 sticle.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Dan Micuda

  Un vin proaspat si sprintar de la o crama tanara care combina in mod reusit aciditatea specifica zonei cu aromatica inconfundabila a Muscat-ului. Feteasca il completeaza cu prezenta si corp, imprimandu-i o nota de seriozitate pentru a rezulta in final un ansamblu reusit si unitar. Un vin sagalnic, racoritor, perfect de asociat zilelor toride de vara.

  Dan Micuda, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iun 2018
 • George Mitea

  Dintr-o podgorie cu veche istorie provine aceasta crama tanara, care exploateza 26 de hectare cu vita de vie. Vinul de astazi este aromatic, de asteptat avand in vedere componenta de Muscat, dar foarte bine sustinut de robustetea si aciditatea Fetestii regale. Arome florale, de fagure si de citrice se impletesc olfactiv, continuandu-se intr-un gust citric curat, ca de limeta, cu buna aciditate si rest de zahar aparent foarte scazut. Desi este proiectat ca un vin de vara, usor si amabil, as zice ca are o structura suficient de solida cat sa evolueze un an, doi. De asemenea, v-as recomenda sa experimentati cu temperatura de servire, deoarece desi racoritor si usor de baut rece (sa zicem la 6 grade), pare ca doua-trei grade in plus il pun mai bine in valoare.

  George Mitea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iun 2018
 • Cosmin Tudoran

  Am sa fiu foarte subiectiv cu acest vin pentru ca vine dintr-o zona viticola prin care am cam copilarit. Norocul meu face ca vinul ascuns in sticla cu amprenta unica in forma literei J m-ajuta si nu ma face de ras. Avem un cupaj de doua soiuri aromate ce, racorite bine de ceturile prezente printre Dealurile Jalnei dau aciditatea aceea de au descoperit-o austriecii pe final de veac XVII si au lasat-o mostenire prin viu grai. Zona florala a vinului bate spre retragere, refrenul fredonand a fruct copt galben, de la para la caisa, la pepene galben si nuante vesele de grephfruit. Un post gust ce potenteaza fiecare gura, lasa loc de buna ziua, racoreste si improspeteaza. E clar ca ziua, e alb de vara, poveste si/sau masa cu peste.

  Cosmin Tudoran, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iun 2018
cel mai bun pret online 35 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.
Livrare gratuita

pentru comenzi de min. 4 sticle sau 200 RON in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.