Copalli Barrel Rested Rum Copal Tree
- COPAL TREE
- 0.7L
- 44%
- Belize

Poza cu caracter informativ
Anya Fernald si Todd Robinson au creat Copalli Rum in 2018, un rom organic, produs cu pasiune si grija pentru mediu in inima junglei din sudul Belizelor. Copalli este facut din numai trei ingrediente: trestie de zahar, drojdie si apa din padurea tropicala, pastrata la ferma distileriei. In prima etapa, sucul proaspat de trestie de zahar este lasat sa fermenteze, iar apoi este dublu distilat. Pasul urmator presupune imbatranirea romului in butoaie din stejar american, folosite anterior pentru bourbon. Rezultatul este un rom bogat, dulce si de inalta calitate, delicios in cocktail-uri sau consumat ca atare. Aromele dominante sunt de vanilie, stejar si piele, iar gustul imbina note de scortisoara, nucsoara, mure si tabac.
Anya Fernald si Todd Robinson au creat Copalli Rum in 2018, un rom organic, produs cu pasiune si grija pentru mediu in inima junglei din sudul Belizelor. Copalli este facut din numai trei ingrediente: trestie de zahar, drojdie si apa din padurea tropicala, pastrata la ferma distileriei. In prima etapa, sucul proaspat de trestie de zahar este lasat sa fermenteze, iar apoi este dublu distilat. Pasul urmator presupune imbatranirea romului in butoaie din stejar american, folosite anterior pentru bourbon. Rezultatul este un rom bogat, dulce si de inalta calitate, delicios in cocktail-uri sau consumat ca atare. Aromele dominante sunt de vanilie, stejar si piele, iar gustul imbina note de scortisoara, nucsoara, mure si tabac.