TARIMA HILL 2015 Bodegas Volver
92 puncte Wine Spectator
Locul 17 in Top 100 Wine Spectator 2017
Bodegas Volver are la baza 3 valori: Cultura, Traditie si Pasiune. Producatorul spaniol s-a extins in zone viticole precum Alicante, La Mancha, Jumilla si Valencia, surprinzand periodic prin vinurile sale de inalta calitate. Traditia se imbina aici cu tehnicile moderne, insa un aspect nu este niciodata neglijat: promovarea si cultivarea soiurilor de struguri autohtoni, precum Monastrell, Tempranillo, Merseguera, Macabeo sau Moscatel. Vinul de astazi, Tarima Hill, are o textura plina si bogata in arome. Nasul aminteste de parfumul cireselor negre, alaturi de ceva tente picante si minerale. Gustul este puternic si echilibrat, bogat in arome de fructe negre, prune si lemn dulce, dar si de note de flori de primavara si condimente. Mineralitatea calcaroasa de la final il face elegant si versatil in combinatii culinare. Serviti-l la 14-16 grade Celsius, alaturi de preparate consistente, cum ar fi fasole cu carnati, ragu de mistret sau costite afumate, fiind la fel de savuros si daca il asociezi cu mancaruri cu legume .
92 puncte Wine Spectator
Locul 17 in Top 100 Wine Spectator 2017
Bodegas Volver are la baza 3 valori: Cultura, Traditie si Pasiune. Producatorul spaniol s-a extins in zone viticole precum Alicante, La Mancha, Jumilla si Valencia, surprinzand periodic prin vinurile sale de inalta calitate. Traditia se imbina aici cu tehnicile moderne, insa un aspect nu este niciodata neglijat: promovarea si cultivarea soiurilor de struguri autohtoni, precum Monastrell, Tempranillo, Merseguera, Macabeo sau Moscatel. Vinul de astazi, Tarima Hill, are o textura plina si bogata in arome. Nasul aminteste de parfumul cireselor negre, alaturi de ceva tente picante si minerale. Gustul este puternic si echilibrat, bogat in arome de fructe negre, prune si lemn dulce, dar si de note de flori de primavara si condimente. Mineralitatea calcaroasa de la final il face elegant si versatil in combinatii culinare. Serviti-l la 14-16 grade Celsius, alaturi de preparate consistente, cum ar fi fasole cu carnati, ragu de mistret sau costite afumate, fiind la fel de savuros si daca il asociezi cu mancaruri cu legume .