Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

SFINTII CONSTANTIN SI ELENA 2013

Crama Oprisor

SFINTII CONSTANTIN SI ELENA 2013
caracteristici:

Cu prilejul unei mari sarbatori crestinesti, ne intalnim din nou cu Crama Oprisor. Colectia Cupola Sanctis este un demers care si-a dorit sa reprezinte o plecaciune in fata celui mai adanc si intim aspect al Olteniei Profunde: credinta. Sfintii Constantin si Elena 2013 este un vin rosu, sec, care aparent te face sa crezi ca ai de-a face cu un vin greu, serios, dar ulterior deschide note mai vesele, de fructe rosii. Taninurile sunt bine slefuite si postgustul lung. Un vin semnat de Liviu Grigorica, care poate fi oferit in dar prietenilor sau savurat pur si simplu cu acestia. 

 

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Alin Ionita

  Vinul dedicat Sfintilor Constantin si Elena din recolta 2013 este un cupaj ce, in acest moment, nu isi ascunde tineretea. Este generos inzestrat cu arome zemoase din registrul fructelor rosii, dar si de note vegetale si isi gestioneaza gradele alcoolice si taninurile cu dibacie, ambele dovedindu-se destul de discrete in exprimare, lucru care il face extrem de usor de baut.

  Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Mai 2017
 • Ciprian Haret

  Nu cred ca aceasta gama de la Oprisor, dedicata celor mai importanti sfinti din calendarul religios, mai are nevoie de vreo prezentare. In continuare, se remarca o constanta in stil si calitate a acestor vinuri, care nu se departeaza foarte mult de canon. Usor de inteles, cu fructe rosii dulci, suculente, aluzii vanilate si taninuri bine coapte. Toate-s vechi si noua toate, vorba poetului.

  Ciprian Haret, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Mai 2017
 • Sorin Stelian

  Ajunsi acum la un nou an de recolta - 2013 - "sfintii" de la Oprisor au capatat o infuzie de tinerete. Aromele au ramas in acelasi registru de fruct proaspat si baric discret, in timp ce gustul tinde spre suculent. Taninii sunt un pic verzi (dar altfel fini ca-ntotdeauna), iar aciditatea prinde mai mult curaj daca raciti un pic vinul. Lucru pe care vi-l si recomand, dimpreuna cu o aerare de macar o ora.

  Sorin Stelian, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Mai 2017
cel mai bun pret online 49 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

12 E MEZZO - PRIMITIVO DEL SALENTO 2016 - Varvaglione
Varvaglione

90 puncte Luca Maroni Chiar langa Salento, in centrul regiunii Puglia se afla crama Varvaglione 1921, un producator cu traditie in domeniul viticol. Cosimo si...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.