Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

cel mai bun pret online 81 RON bg

SALICE SALENTINO 2015

Varvaglione

SALICE SALENTINO 2015 Acest vin are pret special pentru membrii clubului
caracteristici:

Aur - Mundus Vini 2017

Varvaglione imbina perfect traditia cu tehnologiile moderne tocmai pentru a oferi astazi cele mai bune vinuri ale Italiei si nu numai. Crezul lui Cosimo si al Mariei Teresa Varvaglione este acela ca terenul asigura producerea unui vin bun, insa conditiile din crama il ajuta sa creasca si sa-si atinga potentialul maxim. Salice Salentino 2015 este un vin de culoare rosu inchis, realizat din soiurile de struguri Negroamaro si Malvasia. Buchetul este fructat, completat de notele de cacao, vanilie si cafea, in vreme ce gustul surprinde prin tentele fructate, echilibrate si rafinate. Serviti-l la 14-18 grade Celsius alaturi de preparate lejere cum ar fi paste, pizza sau branzeturi maturate.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
  • Radu Rizea

    Negroamaro si Malvasia, ambele din Puglia. Ce poate sa iasa rau? Cautand detalii despre producator, gasesc multe vinuri laudate, mare parte pe baza de Primitivo, un soi de care chiar mi-era dor si care s-ar fi potrivit cu inceputul-de-iarna-care-nu-mai-incepe de afara. Nu-i nimic, gustam ce avem, imi zic, si deschid Varvaglione Salice Salentino. Marea surpriza vine la sfarsit, dupa fructele coapte si supracoapte si micile picanterii din nas, dupa atacul destul de elegant si ale carui taninuri aproape topite mai sunt sustinute (aproape exclusiv) de nuantele de pulbere fina de cacaco… Vine la inceputul finalului, acolo unde notele de Negroamaro scot cu vigoare la iveala Puglia din vin. O caldura usor trist-amaruie, ca saracia unei zone pe nedrept condamnate din cauza unor vinuri proaste, care si-au luat avant prea tare in lumea pasionatilor de vinuri fine. O amareala de floare uscata de anisa, pe care doar un spirit cinic-depresiv stie sa-l transforme in calitate. O privire de sus aruncata prea-popularizatului Primitivo de care, iaca-ta, mai ca mi-e rusine ca mi-l doream. Bun, domnule, si perfect pentru norii astia plumburii…

    Radu Rizea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Ian 2018
  • George Mitea

    Am citit undeva ca acest vin are peste 9 grame zaharuri. Asta ar insemna ca este demisec, la 2-3 grame de demidulce, adica un soi de Sange de taur. Respingator, asa-i? Nu suntem niciodata multumiti de viata nostra. Romania nu e ca afara, Bucurestiul nu e ca Amsterdam sau Londra. Desigur. Insa nu e insa nici Minsk sau Tunis. Sau Lagos. La fel, nici acest vin nu e dupa prejudecatile noastre. Este extraordinar de gustos, si la 10 grade si la 20, colorat intens, cu arome de dulceturi de fructe negre (mure, prune, cirese negre), condimente de cofetarie (cacao, vanilie), un gust cremos, dens, amiabil ca un avocat cand cazi la invoiala, si cu o remanenta statuara, de politician care face si nu confunda prenumele cu pronumele.

    George Mitea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Ian 2018
  • Cosmin Tudoran

    Parca-l vad pe Celentano cu Mina alergand pe plaja din Salento, fredonand ’un passo da te’. Deschid sticla asta cu grija si dau cu nasul de negru. Nu de Dan. Negru vad si-n fata ochilor. Ma intreb de ce oare, ca doar nu sunt nervos. Aromele de ciocolata neagra abunda, cireasa urla din pahar, dai de vanilina de la primele acorduri si ma-ntreb de unde atata fruct pe nas. Degeaba cauti ca stii ce e inauntru, ca surpriza producatorului nu se devoaleaza. Stim doar ca vinul s-a jucat la baric frantuzesc si american timp de 10 luni, poate de unde atata fruct copt jucat cu vanilie. Se vad cele 14% pe pahar odata cu o culoare super concentrata. Culoare de-ti pateaza camasa demn de spalatorie. Picioare formate sublim ce coboara lent, o corpolenta aparte si un gust foarte bine echilibrat. Note la fel de fructate, revin tusele de fruct negru supra copt, coacaze, afine si nitica piele uscata. L-as vedea intr-un pahar mai suplu, racit la un 20 de grade alaturi de o lasagna sau niste spaghete bologneze. Ah, vinul e un radio edit, se opreste prea scurt, adica dupa 3 minute si ceva. O fi bine, o fi rau?

    Cosmin Tudoran, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Ian 2018
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

FETEASCĂ NEAGRĂ 2016 - Crama Trantu
Crama Trantu

Crama Trantu s-a dezvoltat incet si sigur in ultimii ani, avand de partea sa atat terroir-ul perfect, cu traditie al podgoriei Murfatlar, dar si investitiile permanente in...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.