SABLE NOBLE ALB 2014

M1 Crama Atelier

SABLE NOBLE ALB 2014 SABLE NOBLE ALB 2014 bg
caracteristici:
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

O premiera pe acest site, a patra generatie a “vinului de nisip” a fost lansata in vara acestui an. Parti egale de Chardonnay si Sauvignon Blanc (cate 40%) completate cu Pinot Gris. A rezultat acelasi vin expresiv, cu nuante verzi – aurii cu care ne-am obisnuit consumatorii. Aromele sunt de fructe exotice, pepene galben si piersica alba, combinate cu o simfonie de parfum cu note intens florale si de fan proaspat cosit. Gustativ, vinul este complex, proaspat, bine echilibrat si ofera acea inconfundabila mineralitate si eleganta provenite din solurile calcaroase ale podgoriei Murfatlar. Un cupaj semnat de Razvan Macici.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Nicusor Cazan

  Un nas dominat de chardonnay la acest Sable Noble alb din 2014. Citric, dar cu note de unt, toast si piersici. Gustul urmeaza aceeasi cale, cu un inceput destul de timid dar cu un finish amarui, placut si lung. Trebuie racit bine inainte si merge foarte bine cu creveti pe grill.

  Nicusor Cazan, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2015
 • Alin Ionita

  Stralucitor in pahar, isi insoteste trimiterile citrice cu unduiri de mar copt, mai docile si mai maleabile, sintetizandu-si mesajul in ceea ce s-ar putea traduce drept un vin de cursa lunga.

  Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2015
 • Mona Arsulescu

  Cupaj de sauvignon blanc, chardonnay si pinot gris, acest vin e rotund, corpolent si incarcat de arome de fructe coapte, cu un final bun, intens citric. M-a surprins in mod placut echilibrul acestei recolte din 2014, dar si felul in care ies in evidenta, in aceasta faza a vinului, aromele caracteristice ale pinot gris-ului. Un vin de incercat alaturi de preparate din peste.

  Mona Arsulescu, Pasionata de vinuri - Data degustarii: Noi 2015
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.
Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

BELGUARDO VERMENTINO 2018 - Mazzei
Mazzei

Proaspat, suculent si complex, Vermentino este un soi de struguri originar din regiunea coastei marii Tireniene. Recomandarea zilei, Belguardo Vermentino 2018, reflecta atat...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.