ROSE D'ANJOU 2017 Elysis
Les Caves de la Loire a fost infiintata in 1951, insumand astazi 160 de viticulturi si o suprafata de teren de 1600 ha. Frederic Moreau este celebrul oenolog care sta in spatele procesului de vinificare, proces apreciat si amintit peste tot in lume. Principala lui regula, aplicata in tot acest procedeu, este aceea de excludere a produselor chimice si folosirea in schimb a tehnicilor naturale. ELYSIS - Rose D'Anjou (2017) este un rose spectaculos, proaspat, cu arome placute si o aciditate bine echilibrata, perfect in orice ocazie. In buchet se regasesc note de citrice, zmeura, capsuni, cirese, hibiscus sau chiar gem de rubarba, in vreme ce gustul aduce in prim plan arome fructate, catifelate, urmate de o aciditate temperata si bine venita. Serviti acest vin la 8-10 grade Celsius, ca atare sau cu diverse aperitive, friptura de curcan cu sosuri mai sofisticate, mancaruri cu pui, branzeturi, prajituri dulci cu fructe etc.
Les Caves de la Loire a fost infiintata in 1951, insumand astazi 160 de viticulturi si o suprafata de teren de 1600 ha. Frederic Moreau este celebrul oenolog care sta in spatele procesului de vinificare, proces apreciat si amintit peste tot in lume. Principala lui regula, aplicata in tot acest procedeu, este aceea de excludere a produselor chimice si folosirea in schimb a tehnicilor naturale. ELYSIS - Rose D'Anjou (2017) este un rose spectaculos, proaspat, cu arome placute si o aciditate bine echilibrata, perfect in orice ocazie. In buchet se regasesc note de citrice, zmeura, capsuni, cirese, hibiscus sau chiar gem de rubarba, in vreme ce gustul aduce in prim plan arome fructate, catifelate, urmate de o aciditate temperata si bine venita. Serviti acest vin la 8-10 grade Celsius, ca atare sau cu diverse aperitive, friptura de curcan cu sosuri mai sofisticate, mancaruri cu pui, branzeturi, prajituri dulci cu fructe etc.