RESERVA CUVEE EXPERIENCE 2014 Domeniul Bogdan
"A face un vin bun este o deprindere. A face un vin de calitate este o arta.” Acesta este motto-ul Domeniul Bogdan, iar vinurile produse o dovedesc. Bazele cramei din Dobrogea au fost puse in 2011, atunci cand s-a plantat vita de vie pe 154 ha, in podgoria Murfatlar D.O.C, intr-o zona cu traditie in cultivarea strugurilor. Cuvee Experience 2014 este un vin echilibrat, realizat din struguri Merlot, Syrah si Feteasca Neagra. Gustul combina arome de gem de cirese amare si prune afumate cu note de vanilie si ciocolata neagra. Serviti acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de rata, mancaruri vanatoresti cu diverse garnituri, ciocolata neagra sau deserturi mai sofisticate, cu ciocolata ca ingredient principal.
Pairing: Piept de rata, piure cu trufe si reductie de vin rosu, anason si portocala din meniul restaurantului AV8.ro
"A face un vin bun este o deprindere. A face un vin de calitate este o arta.” Acesta este motto-ul Domeniul Bogdan, iar vinurile produse o dovedesc. Bazele cramei din Dobrogea au fost puse in 2011, atunci cand s-a plantat vita de vie pe 154 ha, in podgoria Murfatlar D.O.C, intr-o zona cu traditie in cultivarea strugurilor. Cuvee Experience 2014 este un vin echilibrat, realizat din struguri Merlot, Syrah si Feteasca Neagra. Gustul combina arome de gem de cirese amare si prune afumate cu note de vanilie si ciocolata neagra. Serviti acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de rata, mancaruri vanatoresti cu diverse garnituri, ciocolata neagra sau deserturi mai sofisticate, cu ciocolata ca ingredient principal.
Pairing: Piept de rata, piure cu trufe si reductie de vin rosu, anason si portocala din meniul restaurantului AV8.ro