NERO D'AVOLA 14 2016 Terre Siciliane
95 puncte Luca Maroni
Vinurile Montemajor sunt recunoscute pentru maturitatea si intensitatea lor, calitati rezultate din recoltarea cu 7-10 zile mai tarziu a strugurilor. Recomandarea de astazi, Terre Siciliane – Nero d’Avola 14 (2016) pastreaza aceste caracteristici, la care se adauga aromele diverse si inedite, din buchet, dar si de pe palat. Astfel, vinul este foarte concentrat, in aromele de pe buchet regasindu-se tente de cirese, cafea, ciocolata neagra, scortisoara si cimbru. Pe palat, vinul este cremos, bine structurat, cu tanini maturi si arome de cirese, martipan, ciocolata si fructe de padure. Se recomanda servirea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate din vanat, vita si miel, paste cu diverse sosuri si branzeturi.
95 puncte Luca Maroni
Vinurile Montemajor sunt recunoscute pentru maturitatea si intensitatea lor, calitati rezultate din recoltarea cu 7-10 zile mai tarziu a strugurilor. Recomandarea de astazi, Terre Siciliane – Nero d’Avola 14 (2016) pastreaza aceste caracteristici, la care se adauga aromele diverse si inedite, din buchet, dar si de pe palat. Astfel, vinul este foarte concentrat, in aromele de pe buchet regasindu-se tente de cirese, cafea, ciocolata neagra, scortisoara si cimbru. Pe palat, vinul este cremos, bine structurat, cu tanini maturi si arome de cirese, martipan, ciocolata si fructe de padure. Se recomanda servirea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate din vanat, vita si miel, paste cu diverse sosuri si branzeturi.