NEGROAMARO F 2016 San Marzano
98 puncte Luca Maroni
Medalie de Aur - Mundus Vini 2019 Summer Tasting
Medalie de Aur - Berliner Wien Trophy 2019 Winter Tasting
Medalie de Aur - Asia Wine Trophy 2019
Medalie de Aur - International Wine Contest Bucharest 2019
Medalie de Aur - Monde Selection 2019
Medalie de Aur - Singapore International Competition
Medalie de Argint - Selections Mondiales Des Vins Canada 2019
Negroamaro este un vin rosu cu traditie in sudul Italiei, un vin care va surprinde placut prin aromele, dar si caracteristicile specifice terroir-ului din regiunea Puglia. Recomandarea noastra de astazi, San Marzano Negroamaro 2016, nu face exceptie de la regula, ba chiar cucereste inca de la primele adieri de condimente, fructe de padure si gem de cirese, buchetul complet al acestui vin. Gustul se dezvaluie bogat, catifelat, cu taninuri bine echilibrati. Acest vin se poate degusta la 18-20 de grade Celsius, in special cu preparate pe baza de carne: paste cu carne si diverse sosuri, vanat, risotto cu carne, carne la gratar, dar si cu branzeturi maturate.
98 puncte Luca Maroni
Medalie de Aur - Mundus Vini 2019 Summer Tasting
Medalie de Aur - Berliner Wien Trophy 2019 Winter Tasting
Medalie de Aur - Asia Wine Trophy 2019
Medalie de Aur - International Wine Contest Bucharest 2019
Medalie de Aur - Monde Selection 2019
Medalie de Aur - Singapore International Competition
Medalie de Argint - Selections Mondiales Des Vins Canada 2019
Negroamaro este un vin rosu cu traditie in sudul Italiei, un vin care va surprinde placut prin aromele, dar si caracteristicile specifice terroir-ului din regiunea Puglia. Recomandarea noastra de astazi, San Marzano Negroamaro 2016, nu face exceptie de la regula, ba chiar cucereste inca de la primele adieri de condimente, fructe de padure si gem de cirese, buchetul complet al acestui vin. Gustul se dezvaluie bogat, catifelat, cu taninuri bine echilibrati. Acest vin se poate degusta la 18-20 de grade Celsius, in special cu preparate pe baza de carne: paste cu carne si diverse sosuri, vanat, risotto cu carne, carne la gratar, dar si cu branzeturi maturate.