Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

JEUNE RED 2012 Chateau Musar

DESPRE ACEST VIN

Infiintata in 1930 de catre Gaston Hochar, Chateau Musar, este, fara nicio indoiala, cel mai important producator de vin din Liban. Proprietatea, localizata in Ghazir, la 24 km de capitala Beirut, se intinde pe o suprafata de 150 de hectare si produce unele dintre cele mai apreciate vinuri din lume. Asa cum ii spune si numele, vinul de astazi este unul care debordeaza de tinerete, produs din struguri Cinsault (50%), Syrah (35%) si Cabernet Sauvignon (15%) crescuti in Bekaa Valley, la aproximativ 1000 metri peste nivelul marii. Temperatura moderata, de 25°C si cele 300 de zile insorite pe an isi lasa amprenta, stugurii fiind perfect copti. Produs prin metoda traditionala a familiei Hochar, vintage-ul 2012 are o aparitie stacojie, iar impactul olfactiv este unul seducator, de fructe negre afumate (mure, dude) si nuante de mirodenii. Pe cerul gurii, aromele concentrate de cirese rosii si negre sunt sustinute de o aciditate proaspata, suculenta. Taninurile sunt moi si bine echilibrate. Este un vin potrivit pentru carnea prajita, pentru preparatele cu sosuri pe baza de ciuperci.

JEUNE RED 2012
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

Infiintata in 1930 de catre Gaston Hochar, Chateau Musar, este, fara nicio indoiala, cel mai important producator de vin din Liban. Proprietatea, localizata in Ghazir, la 24 km de capitala Beirut, se intinde pe o suprafata de 150 de hectare si produce unele dintre cele mai apreciate vinuri din lume. Asa cum ii spune si numele, vinul de astazi este unul care debordeaza de tinerete, produs din struguri Cinsault (50%), Syrah (35%) si Cabernet Sauvignon (15%) crescuti in Bekaa Valley, la aproximativ 1000 metri peste nivelul marii. Temperatura moderata, de 25°C si cele 300 de zile insorite pe an isi lasa amprenta, stugurii fiind perfect copti. Produs prin metoda traditionala a familiei Hochar, vintage-ul 2012 are o aparitie stacojie, iar impactul olfactiv este unul seducator, de fructe negre afumate (mure, dude) si nuante de mirodenii. Pe cerul gurii, aromele concentrate de cirese rosii si negre sunt sustinute de o aciditate proaspata, suculenta. Taninurile sunt moi si bine echilibrate. Este un vin potrivit pentru carnea prajita, pentru preparatele cu sosuri pe baza de ciuperci.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...