Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

GRUNER VELTLINER KLASSIK 2016

Weinrieder

GRUNER VELTLINER KLASSIK 2016
caracteristici:

Best value for the money!

Crama Weinrieder este situata in centrul regiunii Weinviertel, cuprinzand o zona de aproximativ 16.000 hectare de podgorii de vita de vie – cea mai mare si cea mai interesanta regiune viticola din Austria. Conditiile pentru realizarea celor mai bune vinuri sunt mai mult decat prielnice, amintind aici in principal de expunerea catre dealurile de sud si sud-vest si solul argilos, ideal pentru viticultura. Guner Veltliner este un soi de strugure foarte apreciat printre gastronomi si degustatori. Vinul de azi este usor, fresh, cu un gust ce aduce in prim-plan urme de fructe, dar usor picant, tipic pentru acest tip de strugure. Se recomanda servirea acestui vin la 10 grade Celsius.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Dan Micuda

  Usor, lejer, fructat (caise si piersici), dar exprimand cu elocventa caracteristicile de soi ale unui Gruner tipic: tuse piperate si aluzii minerale atat olfactiv cat si gustativ. Evolutie directa, necomplicata, proaspata, cu destula energie si impetuozitate. Soiul alb fanion al Austriei si-a castigat o faima meritata si in ultimul timp e greu sa mai gasesti un Gruner bun la un pret decent. Cel de fata umple insa cu success aceasta nisa si reprezinta un punct de plecare excelent in explorarea universului Gruner Veltliner.

  Dan Micuda, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iun 2018
 • Alin Ionita

  Vinul zilei de astazi este un austriac obtinut din Gruner Veltliner, dotat cu o coloristica pala si nas delicat de tei si musetel. Gura traseaza, cu sange rece, gesturi ce amintesc de mere golden si citrice, neapasand prea mult pedala intensitatii. Are o aciditate moderata si isi pastreaza bine echilibrul.

  Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iun 2018
 • Sorin Stelian

  Discret cand vine vorba de arome, dar sec si plin de verva (ca sa nu zic taios) cand vine vorba de aciditate, vinul de azi nu va fi pe gustul oricui. Insa cine accepta si ceva mai neobisnuit va descoperi un melanj placut (dar sa ne-ntelegem, discret) de impresii fructate, ierboase si condimentate, un corp cu destula onctuozitate si cu ceva fruct in atac, urmate de o aciditate capabila sa dizolve orice grasime i-ati pune in fata, iar apoi de postgustul mediu-spre-lung, sec, condimentat, mineral si pur si simplu savuros. Nu e Gruner-ul aromat si un pic dulceag cu care poate v-ati obisnuit, ci o chestie facuta cu mancarea-n minte - si chiar reusita.

  Sorin Stelian, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iun 2018
cel mai bun pret online 45 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

12 E MEZZO - PRIMITIVO DEL SALENTO 2016 - Varvaglione
Varvaglione

90 puncte Luca Maroni Chiar langa Salento, in centrul regiunii Puglia se afla crama Varvaglione 1921, un producator cu traditie in domeniul viticol. Cosimo si...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.