CAIAROSSA 2015 Tenuta Caiarossa
94 puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Povestea Caiarossa a inceput in 1998. De atunci, crama si producerea vinurilor imbina principiile agriculturii organice cu cele geo-dinamice, vinurile fiind depozitate in pivnite a caror constructie respecta regulile Feng Shui. Recomandarea de astazi, Caiarossa 2015, este un supertoscan realizat din Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Sangiovese, Syrah si Alicante. Rosu-purpuriu inchis, notele olfactive ale vinului amintesc de mure, prune, cirese negre, menta si condimente. Pe palat, vinul se dezvaluie bine structurat, cu o aciditate revigoranta si taninuri fini, arome de cirese negre, mure, condimente, toast si lemn dulce. Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din porc, vita sau branzeturi.
94 puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Povestea Caiarossa a inceput in 1998. De atunci, crama si producerea vinurilor imbina principiile agriculturii organice cu cele geo-dinamice, vinurile fiind depozitate in pivnite a caror constructie respecta regulile Feng Shui. Recomandarea de astazi, Caiarossa 2015, este un supertoscan realizat din Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Sangiovese, Syrah si Alicante. Rosu-purpuriu inchis, notele olfactive ale vinului amintesc de mure, prune, cirese negre, menta si condimente. Pe palat, vinul se dezvaluie bine structurat, cu o aciditate revigoranta si taninuri fini, arome de cirese negre, mure, condimente, toast si lemn dulce. Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din porc, vita sau branzeturi.