Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

BE LUX PRIVATE CUVEE Ca' di Rajo

CE SPUN EXPERTII:

George Mitea
George Mitea
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
George Mitea
George Mitea
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat... Deschide review

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat aceeasi metoda si aceleasi instalatii, ci pentru ca strugurele folosit este Chardonnay si nu traditionalul Glera. Ambalajul il propune ca un cadou pentru cei care apreciaza obiectele stralucitoare, dar se dovedeste un obiect de consum foarte potrivit pentru orice alta situatie sau oameni. Floral, cu pere si mere, gust potrivit de fin, cu un nivel de zahar calalogat brut, chiar daca la nivel mai ridicat in categorie, insa per total e un vin spumant agreabil si care poate trece cu succes prin mai multe asocieri culinare.

Inchide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra... Deschide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra sa. Inlaturand mirajul acesta orange, descoperim un perlaj fin si arome bine calibrate: mere verzi, citrice amarui, un pic de drojdii si de nuci. Ma gandesc la un carpaccio de somon acum cand il beau, poate si un tartar, pentru ca, in ciuda "brutului" de pe eticheta si a zaharul rezidual de peste 10 g/l, vinul are o anumita mineralitate care cred ca s-ar potrivi.

Inchide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita... Deschide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita lejeritatii in exprimare si a usurintei cu care se bea. Perlajul este unul fin, dar destul de prezent si are rolul de a amplifica aromele si de a veni cu un plus de prospetime, mai ales la nivel gustativ. Aromatic, vinul se exprima in senzatii floral-fructate dominante, alaturi de care aduce niste tente citric-vegetale. Gustul are prospetimea merelor verzi si a perelor crocante, dar si sustinerea unei aciditati suculente, ce confera finalului intensitate si o tenta tonica, “fresh”.

Inchide review

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat... Deschide review

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat aceeasi metoda si aceleasi instalatii, ci pentru ca strugurele folosit este Chardonnay si nu traditionalul Glera. Ambalajul il propune ca un cadou pentru cei care apreciaza obiectele stralucitoare, dar se dovedeste un obiect de consum foarte potrivit pentru orice alta situatie sau oameni. Floral, cu pere si mere, gust potrivit de fin, cu un nivel de zahar calalogat brut, chiar daca la nivel mai ridicat in categorie, insa per total e un vin spumant agreabil si care poate trece cu succes prin mai multe asocieri culinare.

Inchide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra... Deschide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra sa. Inlaturand mirajul acesta orange, descoperim un perlaj fin si arome bine calibrate: mere verzi, citrice amarui, un pic de drojdii si de nuci. Ma gandesc la un carpaccio de somon acum cand il beau, poate si un tartar, pentru ca, in ciuda "brutului" de pe eticheta si a zaharul rezidual de peste 10 g/l, vinul are o anumita mineralitate care cred ca s-ar potrivi.

Inchide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita... Deschide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita lejeritatii in exprimare si a usurintei cu care se bea. Perlajul este unul fin, dar destul de prezent si are rolul de a amplifica aromele si de a veni cu un plus de prospetime, mai ales la nivel gustativ. Aromatic, vinul se exprima in senzatii floral-fructate dominante, alaturi de care aduce niste tente citric-vegetale. Gustul are prospetimea merelor verzi si a perelor crocante, dar si sustinerea unei aciditati suculente, ce confera finalului intensitate si o tenta tonica, “fresh”.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Ca' Di Rajo este "o crama moderna intr-un loc istoric", fondata in 2005 de catre fratii Simone, Alessio si Fabio, familia Cecchetto fiind un producator important de vin inca din 1931. Recomandarea noastra de astazi, Be Lux Private Cuvee, este un vin elegant, intens si proaspat, intr-o frumoasa culoare galben pai cu un perlaj fin si persistent. Buchetul contureaza note de flori de tei, fructe galbene, citrice, paine crocanta si ardei gras verde. Pe palat, regasim o structura bine echilibrata, cu arome de flori albe, condimente si un postgust persistent. Savurati acest vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alaturi de peste, carpaccio, somon afumat si fructe de mare.

  • easter
BE LUX PRIVATE CUVEE easter
  • 52 48 -8%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
52 48 -8%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

George Mitea
George Mitea
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
George Mitea
George Mitea
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat... Deschide review

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat aceeasi metoda si aceleasi instalatii, ci pentru ca strugurele folosit este Chardonnay si nu traditionalul Glera. Ambalajul il propune ca un cadou pentru cei care apreciaza obiectele stralucitoare, dar se dovedeste un obiect de consum foarte potrivit pentru orice alta situatie sau oameni. Floral, cu pere si mere, gust potrivit de fin, cu un nivel de zahar calalogat brut, chiar daca la nivel mai ridicat in categorie, insa per total e un vin spumant agreabil si care poate trece cu succes prin mai multe asocieri culinare.

Inchide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra... Deschide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra sa. Inlaturand mirajul acesta orange, descoperim un perlaj fin si arome bine calibrate: mere verzi, citrice amarui, un pic de drojdii si de nuci. Ma gandesc la un carpaccio de somon acum cand il beau, poate si un tartar, pentru ca, in ciuda "brutului" de pe eticheta si a zaharul rezidual de peste 10 g/l, vinul are o anumita mineralitate care cred ca s-ar potrivi.

Inchide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita... Deschide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita lejeritatii in exprimare si a usurintei cu care se bea. Perlajul este unul fin, dar destul de prezent si are rolul de a amplifica aromele si de a veni cu un plus de prospetime, mai ales la nivel gustativ. Aromatic, vinul se exprima in senzatii floral-fructate dominante, alaturi de care aduce niste tente citric-vegetale. Gustul are prospetimea merelor verzi si a perelor crocante, dar si sustinerea unei aciditati suculente, ce confera finalului intensitate si o tenta tonica, “fresh”.

Inchide review

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat... Deschide review

Ca di Rajo este o crama din Treviso, in inima Prosecco DOC. Totusi vinul spumant de astazi nu este un Prosecco. De ce? Nu pentru ca nu s-ar fi utilizat aceeasi metoda si aceleasi instalatii, ci pentru ca strugurele folosit este Chardonnay si nu traditionalul Glera. Ambalajul il propune ca un cadou pentru cei care apreciaza obiectele stralucitoare, dar se dovedeste un obiect de consum foarte potrivit pentru orice alta situatie sau oameni. Floral, cu pere si mere, gust potrivit de fin, cu un nivel de zahar calalogat brut, chiar daca la nivel mai ridicat in categorie, insa per total e un vin spumant agreabil si care poate trece cu succes prin mai multe asocieri culinare.

Inchide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra... Deschide review

Spumant italian plamadit din chardonnay si ingenios invelit de catre cei de la Ca' di Rajo intr-o folie portocalie care atrage imediat privirile asupra sa. Inlaturand mirajul acesta orange, descoperim un perlaj fin si arome bine calibrate: mere verzi, citrice amarui, un pic de drojdii si de nuci. Ma gandesc la un carpaccio de somon acum cand il beau, poate si un tartar, pentru ca, in ciuda "brutului" de pe eticheta si a zaharul rezidual de peste 10 g/l, vinul are o anumita mineralitate care cred ca s-ar potrivi.

Inchide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita... Deschide review

Un spumant ce se lasa foarte usor “citit”, deoarece a fost construit sa fie prietenos si aromat. In acelasi timp, este atractiv datorita lejeritatii in exprimare si a usurintei cu care se bea. Perlajul este unul fin, dar destul de prezent si are rolul de a amplifica aromele si de a veni cu un plus de prospetime, mai ales la nivel gustativ. Aromatic, vinul se exprima in senzatii floral-fructate dominante, alaturi de care aduce niste tente citric-vegetale. Gustul are prospetimea merelor verzi si a perelor crocante, dar si sustinerea unei aciditati suculente, ce confera finalului intensitate si o tenta tonica, “fresh”.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Ca' Di Rajo este "o crama moderna intr-un loc istoric", fondata in 2005 de catre fratii Simone, Alessio si Fabio, familia Cecchetto fiind un producator important de vin inca din 1931. Recomandarea noastra de astazi, Be Lux Private Cuvee, este un vin elegant, intens si proaspat, intr-o frumoasa culoare galben pai cu un perlaj fin si persistent. Buchetul contureaza note de flori de tei, fructe galbene, citrice, paine crocanta si ardei gras verde. Pe palat, regasim o structura bine echilibrata, cu arome de flori albe, condimente si un postgust persistent. Savurati acest vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alaturi de peste, carpaccio, somon afumat si fructe de mare.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...