Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

AMARONE CLASSICO DOCG 2011 Tommaso Bussola

DESPRE ACEST VIN

95 puncte Vinous, 92 puncte Wine Spectator

Tomasso Bussola a inceput sa lucreze la mica ferma viticola a unchiului sau, Giuseppe, in 1977. Munca, pasiunea si entuziasmul tanarului l-au determinat sa experimenteze si sa combine stilul traditional cu cel modern, totul pentru a produce cele mai bune vinuri. In 1983, Tommaso a mostenit domeniul Azienda Agricola din Veneto, Italia si si-a continut proiectele incununate apoi de succes. Vinul de azi, Tommaso Bussola Amarone Classico 2011, este realizat din trei soiuri de vinuri : Corvina (70%), Rondinella (25%) si Molinara (5%). Mirosul cucereste inca de la primele note de portocala, ciocolata, prune uscate, cirese coapte, tutun si condimente. Gustul usor dulce si catifelat aduce in prim plan tente amarui, fructate, in principal de cirese, smochine, merisoare, prune si ciocolata. Serveste acest vin la 18-20 de grade Celsius in combinatii culinare diverse, de la preparate cu carne rosie, vita, vanat pana la branzeturi maturate.

 *Astazi nu se aplica regula gratuitatii pentru ultima sticla din stoc 

AMARONE CLASSICO DOCG 2011
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

95 puncte Vinous, 92 puncte Wine Spectator

Tomasso Bussola a inceput sa lucreze la mica ferma viticola a unchiului sau, Giuseppe, in 1977. Munca, pasiunea si entuziasmul tanarului l-au determinat sa experimenteze si sa combine stilul traditional cu cel modern, totul pentru a produce cele mai bune vinuri. In 1983, Tommaso a mostenit domeniul Azienda Agricola din Veneto, Italia si si-a continut proiectele incununate apoi de succes. Vinul de azi, Tommaso Bussola Amarone Classico 2011, este realizat din trei soiuri de vinuri : Corvina (70%), Rondinella (25%) si Molinara (5%). Mirosul cucereste inca de la primele note de portocala, ciocolata, prune uscate, cirese coapte, tutun si condimente. Gustul usor dulce si catifelat aduce in prim plan tente amarui, fructate, in principal de cirese, smochine, merisoare, prune si ciocolata. Serveste acest vin la 18-20 de grade Celsius in combinatii culinare diverse, de la preparate cu carne rosie, vita, vanat pana la branzeturi maturate.

 *Astazi nu se aplica regula gratuitatii pentru ultima sticla din stoc 

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...