Vino in magazinul Club.unvinpezi.ro - avem doar vinuri bune, selectate de specialisti, la cele mai bune preturi!

Cum cumpar

Pentru a comanda pe Unvinpezi.ro trebuie sa fii autentificat. Inscrierea ca membru pe site-ul Unvinpezi.ro este gratuita si este permisa oricarei persoane fizice care are varsta minima de 18 ani. Legea ne obliga sa nu vindem bauturi alcoolice minorilor. 

In situatia in care apesi butonul de “COMANDA” de pe pagina de inceput a Unvinpezi.ro se va verifica daca esti autentificat si, in caz pozitiv, vei fi condus pe pagina destinata comenzii.

In fiecare zi punem o oferta ce reprezinta oferirea spre vanzare a unui numar limitat de sticle de vin, impreuna cu serviciile aferente ambalarii si livrarii comenzii, in limita stocului disponibil si in cadrul acelei oferte. O oferta dureaza 24 de de ore, in intervalul orar de la ora 9:00 dimineata pana la ora 08:59 a urmatoarei zile calendaristice, timp in care un membru unvinpezi.ro poate plasa una sau mai multe comenzi, in limita cantitatii maxime pe care o poate comanda. Momentul incheierii contractului îl constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai Unvinpezi.ro.

Pe pagina de comanda vei putea alege un numar de sticle aferente acelei comenzi. Oricare membru al Unvinpezi.ro poate comanda, in cazul in care oferta mai este disponibila, cantitatea maxima pusa in vanzare pentru acel sortiment de vin. Numarul maxim de sticle ce pot fi comandate este de 6(sase) sticle, insa in cazul unor soiuri de vin speciale, in functie de dorinta furnizorilor, cantitatea maxima poate fi diminuata, urmand ca aceasta limitare sa fie comunicata in pagina comenzii si putand fi atinsa dintr-una sau mai multe comenzi pe care membrul Unvinpezi.ro le plaseaza in pagina de comanda.

In anumite situatii, e posibil sa primesti o bonificatie care iti va fi dedusa din pretul de livrare, in situatia in care comanzi numarul maxim de sticle intr-o singura comanda.

Pe pagina de comanda noi estimam data la care este cel mai probabil sa primesti colet-ul comandat. Aceasta estimare se bazeaza pe data si ora la care este efectiv lansata comanda, pe conditiile meteorologice si pe adresa pe care ne-o oferi in formularul de comanda.
Poti comanda ca 1, 2 sau 3 sticle sa fie ambalate si trimise cadou, impreuna cu mesajul pe care ti-l personalizezi, la orice adresa din cele 13.000 de localitati aflate in Romania. Nu raspundem in nici un fel de continutul sau drepturile intelectuale continute in mesajul atasat sticlelor trimise cadou. Este in politica noastra sa nu acceptam comenzi trimise cadou cu plata la livrare.

De asemenea trebuie sa completezi si o adresa de livrare unde va fi trimis coletul. Asigura-te ca in ziua in care iti va fi livrat coletul sa existe o persoana majora, care sa-l preia – altfel curierul a primit instructiuni clare de a nu lasa un colet unei persoane minore.

In momentul in care comanzi, iti este afisat in caseta intitulata “Comanda Ta” din partea dreapta a paginii de comanda totalul comezii tale, ce contine in mod distinct pretul total al sticlelor comandate, si separat, pretul total de transport. Pretul total de transport se calculeaza in functie de zona in care se va livra vinul, cantitatea de vin comandata, modalitatea de plata, si modul de ambalare.

Un vin pe zi! Pentru ca fiecare zi buna are vinul ei!
 

Livrare gratuita

pentru comenzi de min. 4 sticle sau 200 RON in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

VALEA ASCUNSA SAUVIGNON BLANC 2020 - Valea Ascunsa
Valea Ascunsa

Medalie de Aur - Vinarium 2021, Medalie de Argint - Cool Climate Wine Awards 2021 Podgoriile Valea Ascunsa se intind pe 20 de hectare de teren pe dealurile din...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.