LEAT 6500 CHARDONNAY 2013 M1 Crama Atelier
Leat 6500 Chardonnay 2013 respecta reteta celor 14 luni de maturare in baricuri din stejar romanesc, iar rezultatul reflecta intrutotul sablonul aromatico-gustativ impus de recoltele anterioare: un vin emblematic, cu o culoare bogata, galben-auriu cu nuante verzui, cu arome bogate de citrice, fructe tropicale si pepene galben, la care se adauga mirodenii si un parfum fin de stejar. Gustativ, este expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina, echilibrata de o delicioasa onctuozitate, vanilie si acea nobila si rara mineralitate. Un vin semnat de Razvan Macici, care poate fi savurat alaturi de preparate din peste oceanic, somon, homar, carne de rata, orez si paste, preparate din carne de pasare sau carne de porc cu sosuri albe, sufleuri sau quiches.
Leat 6500 Chardonnay 2013 respecta reteta celor 14 luni de maturare in baricuri din stejar romanesc, iar rezultatul reflecta intrutotul sablonul aromatico-gustativ impus de recoltele anterioare: un vin emblematic, cu o culoare bogata, galben-auriu cu nuante verzui, cu arome bogate de citrice, fructe tropicale si pepene galben, la care se adauga mirodenii si un parfum fin de stejar. Gustativ, este expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina, echilibrata de o delicioasa onctuozitate, vanilie si acea nobila si rara mineralitate. Un vin semnat de Razvan Macici, care poate fi savurat alaturi de preparate din peste oceanic, somon, homar, carne de rata, orez si paste, preparate din carne de pasare sau carne de porc cu sosuri albe, sufleuri sau quiches.